Het leuke team van Stoer en zo

Kom eens shoppen

Het Stoer en zo team

Leer onze toppers kennen

Wij zijn Nathalie en Nick

Eigenaren Stoer en Zo

Wij zijn Nathalie en Nick. Trotse eigenaren van Stoer en zo! Inmiddels al bijna 10 jaar. Vader en moeder van 3 kids! We doen dit beide met veel passie, werken in een gezellig team en klanten blij de deur uit zien gaan!

Service staat hoog bovenaan bij ons, dit naast een geweldige collectie, zo maken we er samen met jullie elk seizoen een feestje van!

Tot snel.

Mijn naam is Maikel

Verkoper

Hey” ik ben Maikel geboren en getogen in Sittard.
Ik ben 36 jaartjes JONG … en ik voel me natuurlijk pas 25 😉 vooral bij stoer en Zo waar ik nu zo’n 4 jaartjes werk met heel veel plezier , en nog lang niet klaar ben!
In mijn vrije tijd” shop ik graag en
ga ik graag op pad met vrienden,
want mijn prins op het witte paard , ezel of misschien wel op een slak heb ik nog niet gevonden (waarschijnlijk komt die op de slak want het duurt wel erg lang hahaha…)
Verder ben ik heel erg sociaal en maak ik graag een praatje.
Dus wanneer gaan wij ons zien bij Stoer en Zo in “Zitterd” ?

Mijn naam is Youp

Verkoper

Ik ben Youp ben bijna 19 jaar en werk inmiddels 4 jaar in de zaak van mijn ouders!


Mij vind je meestal op de outlet
Zoek je een koopje dan moet je bij mij zijn.


Zien we ons snel?

Mijn naam is Sanne

Verkoopster

Mijn naam is Sanne Gelissen. Ik ben 20 jaar oud en woon in Sittard samen met mijn ouders en mijn zus. In mijn vrije tijd doe ik graag handballen. Ik hou er van om te winnen maar ben er zeker ook voor de gezelligheid! Verder studeer ik Social Work aan Zuyd en vind ik het leuk om met kinderen te werken. Dit komt fijn terug in mijn werk bij stoer en zo😊. Ik help jullie graag verder in onze winkel!

Mijn naam is Djanira

Verkoopster

Ik ben Djanira 40 jaar oud, gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Ik vind het erg leuk om mensen een eerlijk advies te geven, te werken met kinderen en ik hou van kleding shoppen! Voor mij dus de perfecte combinatie om te mogen werken samen met een heel gezellig (soms gek😂😉) team bij Stoer Enzo!

Mijn naam is Nyah

Verkoopster

Hoi ik ben Nyah van den Hurck, 20 jaar.  Na mijn jaartje stage lopen hier bij Stoer en Zo heb ik de vraag gekregen om hier vast te komen werken. Lang hoefde ik hier niet over na te denken want het is hartstikke leuk werk met een heel leuk team. Ik sta altijd klaar om iedereen te helpen, zowel de kinderen die precies weten wat ze willen en de kinderen die het nog net niet weten zodat hun ook met een lach en met een leuke outfit naar huis kunnen gaan.


Naast het werken doe ik de opleiding Grafisch Design.

Zorg dat je er mooi op staat

Kom naar Stoer en Zo