Dit is ons professioneel team

Nathalie Cremers

Mijn naam is Nathalie

Eigenaar Stoer en Zo

Ik ben Nathalie Cremers 44 jaar jong, moeder van drie kinderen Robin van 19, Youp van 15 en onze meest speciale zoon Thys van 13. Thys is meervoudig gehandicapt. Na 19 jaar te hebben gewerkt in de zorg ben ik in november 2013 het diepe ingesprongen en dit avontuur begonnen en wat ben ik blij dat ik gesprongen ben… Zakenvrouw spelen is mij niet totaal vreemd ik kom uit een ondernemersgezin en ben hier met hard meewerken mee groot geworden. Inmiddels is Sittard 4 Stoer en Zo zaken rijker en zal ik jullie alvast verklappen dat ik niet van stil zitten houd! Wat ik belangrijk vind is een team dat er voor staat en dat klanten naar buiten gaan met een eerlijk advies . Het totaalplaatje vormt namelijk mijn visitekaartje! Wat mijn echte passie is… dat is de communietijd! Communie 2018 heb ik 426 kindjes de dag van hun leven mogen laten beleven in een door ons met zorg samengestelde kledingset. Ik hoop dit samen met mijn man Nick nog vele jaren te kunnen voortzetten dat kan uiteraard niet zonder jullie! Ik sta dan ook altijd open voor zowel positieve als negatieve feedback.

Nick Cremers

Mijn naam is Nick

Eigenaar Stoer en zo

Hoi ik ben Nick Cremers, getrouwd met Nathalie en samen zijn we eigenaar van Stoer en Zo. We hebben drie kinderen; Robin, Youp en Thys. Beiden delen we onze passie voor kinderkleding, waarbij mijn voorkeur zeker uitgaat naar stoere trendy kleding voor boys. Adviseren, meedenken en enthousiasmeren op een leuke, spontane en eerlijke manier zie ik als belangrijk punt in de verkoop, waarbij de omgang met je klanten je de juiste voldoening geven. Verder ben ik ontzettend trots op mijn vrouw, over hoe zij het inzicht, durf en de drive heeft om Stoerenzo nog verder te brengen dan waar we nu staan. Eveneens ben ik zeer trots en tevreden op onze collega’s, want we doen het als team samen, en zolang we dat blijven uitstralen gaan we een mooie toekomst tegemoet. Tot gauw bij Stoerenzo.

Maikel

Mijn naam is Maikel

Verkoopster

Hey” ik ben Maikel geboren en getogen in Sittard.
Ik ben 35 jaartjes JONG … en ik voel me natuurlijk pas 25 😉 vooral bij stoer enzo waar ik nu zo’n 2 jaartjes werk met heel veel plezier , en nog lang niet klaar ben!
In mijn vrije tijd” shop ik graag en
ga ik graag op pad met vrienden,
want mijn prins op het witte paard , ezel of misschien wel op een slak heb ik nog niet gevonden (waarschijnlijk komt die op de slak want het duurt wel erg lang hahaha… )
Verder ben ik heel Erg sociaal en maak ik graag een praatje.
Dus wanneer gaan wij ons zien bij Stoer en Zo in Zitterd” ???

Youp Minkenberg

Mijn naam is Youp

Verkoper

Ik ben Youp Minkenberg en ben 15 jaar oud. Ik zit op het graaf huyn college in leerjaar 3. Mijn grootste hobby is tennis daarnaast vind ik het ook leuk om iets af te spreken met vrienden. Ik werk sinds begin zomervakantie bij de outlet van Stoer en Zo met mijn collega, maar buiten het werk goede vriend rik brouwer. Ik werk op alle zaterdagen van 10:00 tot 17:00 wat altijd heel leuk en ook gezellig is.
Hopelijk tot snel.