Dit is ons professioneel team

Nathalie Cremers

Mijn naam is Nathalie

Eigenaar Stoer en Zo

Ik ben Nathalie Cremers 44 jaar jong, moeder van drie kinderen Robin van 19, Youp van 15 en onze meest speciale zoon Thys van 13. Thys is meervoudig gehandicapt. Na 19 jaar te hebben gewerkt in de zorg ben ik in november 2013 het diepe ingesprongen en dit avontuur begonnen en wat ben ik blij dat ik gesprongen ben… Zakenvrouw spelen is mij niet totaal vreemd ik kom uit een ondernemersgezin en ben hier met hard meewerken mee groot geworden. Inmiddels is Sittard 4 Stoer en Zo zaken rijker en zal ik jullie alvast verklappen dat ik niet van stil zitten houd! Wat ik belangrijk vind is een team dat er voor staat en dat klanten naar buiten gaan met een eerlijk advies . Het totaalplaatje vormt namelijk mijn visitekaartje! Wat mijn echte passie is… dat is de communietijd! Communie 2018 heb ik 426 kindjes de dag van hun leven mogen laten beleven in een door ons met zorg samengestelde kledingset. Ik hoop dit samen met mijn man Nick nog vele jaren te kunnen voortzetten dat kan uiteraard niet zonder jullie! Ik sta dan ook altijd open voor zowel positieve als negatieve feedback.

Nick Cremers

Mijn naam is Nick

Eigenaar Stoer en zo

Hoi ik ben Nick Cremers, getrouwd met Nathalie en samen zijn we eigenaar van Stoer en Zo. We hebben drie kinderen; Robin, Youp en Thys. Beiden delen we onze passie voor kinderkleding, waarbij mijn voorkeur zeker uitgaat naar stoere trendy kleding voor boys. Adviseren, meedenken en enthousiasmeren op een leuke, spontane en eerlijke manier zie ik als belangrijk punt in de verkoop, waarbij de omgang met je klanten je de juiste voldoening geven. Verder ben ik ontzettend trots op mijn vrouw, over hoe zij het inzicht, durf en de drive heeft om Stoerenzo nog verder te brengen dan waar we nu staan. Eveneens ben ik zeer trots en tevreden op onze collega’s, want we doen het als team samen, en zolang we dat blijven uitstralen gaan we een mooie toekomst tegemoet. Tot gauw bij Stoerenzo.

Melissa

Mijn naam is Melissa

Verkoopster

Hallo, ik ben Melissa Brink 32 jaar, en heb een dochter van 4 maanden. Ik woon samen met mijn vriend in Sittard. Vanaf Oktober 2021 ben ik werkzaam bij Stoer en Zo in een super leuk team.
Kinderen aankleden met stoere, hippe en trendy kleding voor baby’s tot tieners.
En natuurlijk de kinderen aankleden met onze mooie en stoere communie collectie.

Hopelijk tot snel in een van onze winkels!

Groetjes Melissa

Marjo Goossens

Mijn naam is Marjo

Verkoopster

Ik ben Marjo Goossens ben 55 jaar oud. Ik heb een dochter en ze is 28 jaar oud. Ik ben zeer trots op mijn Harley Davidson motor waar ik heel graag leuke tour ritjes mee maak. Ik doe heel graag in de tuin werken maar mijn allergrootste uitdaging is werken met kinderen. Mijn vader zei altijd:” jij trouwt met een boer en krijgt 11 kinderen. Nou 11 kindertjes heb ik nooit gekregen maar ik mag wel werken in de stoerste winkel v Sittard waar de allerleukste kinderen komen. En dit is zoooo leuk. Verder ben ik liefhebster v antiek en brocante. Ik verheug me erop jullie te ontmoeten in onze winkel in Sittard. Dikke knuffel 🤗

Esther Widdershoven

Mijn naam is Esther

Verkoopster

Hoi ik ben Esther Widdershoven 49 jaar, getrouwd en heb 2 dochters van 26 en 22 jaar. Ik ben de nieuwkomer in het team en vind het ontzettend leuk dat ik bij Stoer en Zo mag werken. Waar ik kinderen mag kleden in Stoere, hippe en trendy kleding. Ik zie jullie dan bij Stoer en Zo.

Youp Minkenberg

Mijn naam is Youp

Verkoper

Ik ben Youp Minkenberg en ben 15 jaar oud. Ik zit op het graaf huyn college in leerjaar 3. Mijn grootste hobby is tennis daarnaast vind ik het ook leuk om iets af te spreken met vrienden. Ik werk sinds begin zomervakantie bij de outlet van Stoer en Zo met mijn collega, maar buiten het werk goede vriend rik brouwer. Ik werk op alle zaterdagen van 10:00 tot 17:00 wat altijd heel leuk en ook gezellig is.
Hopelijk tot snel.

 

Sanne Crijns

Mijn naam is Sanne

Verkoopster

Ik ben Sanne 32 jaar jong en trotse moeder van 2 kinderen. Sam een jongen van 11 jaar en Lara een meisje van 9. Samen met mijn man David waar ik al 14 jaar mee samen ben vormen wij een gezin wonend in Brunssum.
Ik houd heel erg van koken, sporten, reizen en kinderen. Vooral dat laatste heeft mij de keuze doen maken om bij deze fantastische winkel te willen werken want naast mijn werkzaamheden in het bedrijf van mijn man wilde ik graag wat anders doen. Nu mag ik vanaf 1 augustus 2019 deel uitmaken van het team van Stoer en Zo. En wat is dit een toffe job! Allemaal leuke kinderen groot en klein aankleden met de meest geweldige merken.

Ik kijk ernaar uit om samen met het gezellige team jullie te mogen kleden!

Hopelijk zien we jullie snel in een van de winkels!

Groetjes Sanne.

Rik Brouwer

Mijn naam is Rik

Verkoper

Mijn naam is Rik Brouwer, ik ben 17 jaar jong.
Ik studeer verkoopspecialist op het Leeuwenborgh college in Maastricht. Naast school vind ik het heel leuk om als verkoper bij Stoer en Zo te werken, dit al ruim 3 jaar. Mijn hobby’s zijn tennissen en leuke dingen doen met mijn vrienden. Bij Stoer en Zo werk ik met verschillende mensen dat maakt het werk nog leuker en daarom hoop ik ook jou binnenkort in de winkel te zien!!!

Nyah van den Hurck

Mijn naam is Nyah van den Hurck

Verkoopster

Hoi ik ben Nyah van den Hurck, 19 jaar.
Na mijn jaartje stage lopen hier bij Stoerenzo heb ik de vraag gekregen om in het weekend en de vakanties te komen werken. Lang hoefde ik hier niet over na te denken want het is hartstikke leuk werk met een heel leuk team. Ik sta altijd klaar om iedereen te helpen, zowel de kinderen die precies weten wat ze willen en de kinderen die het nog net niet weten zodat hun ook met een lach en met een leuke outfit naar huis kunnen gaan.
Naast het werk ben ik net begonnen met mijn bachelor opleiding Grafisch Ontwerp in Hasselt.

Valeria

Mijn naam is Valeria

Verkoper

Mijn naam is Valeria, trotse moeder van 2 kinderen en woonachtig in Sittard. Ik hou van reizen, dansen en shoppen. Binnenkort ben ik ook te vinden bij de leukste kinderkleding zaak van het zuiden! Ik kijk er naar uit om alle kinderen te kleden in de mooiste merken, volgens de laatste mode trends. Hopelijk tot snel!

Maikel

Mijn naam is Maikel

Verkoopster

Hey” ik ben Maikel geboren en getogen in Sittard.
Ik ben 35 jaartjes JONG … en ik voel me natuurlijk pas 25 😉 vooral bij stoer enzo waar ik nu zo’n 2 jaartjes werk met heel veel plezier , en nog lang niet klaar ben!
In mijn vrije tijd” shop ik graag en
ga ik graag op pad met vrienden,
want mijn prins op het witte paard , ezel of misschien wel op een slak heb ik nog niet gevonden ( waarschijnlijk komt die op de slak want het duurt wel erg lang hahaha… )
Verder ben ik heel Erg sociaal en maak ik graag een praatje.
Dus wanneer gaan wij ons zien bij STOER ENZO in zitterd” ???

Sanne Gelissen

Mijn naam is Sanne Gelissen

Verkoper

Ik ben Sanne Gelissen. Ik ben 19 jaar en woon in Sittard samen met mijn ouders en mijn zus. In mijn vrije tijd doe ik graag handballen. Ik hou er van om te winnen maar ben er zeker ook voor de gezelligheid! Verder studeer ik maatschappelijke zorg en vind ik het leuk om met kinderen te werken. Dit komt fijn terug in mijn werk bij stoer en zo😊. Ik help jullie graag verder in onze winkel!

Margo Luten

Mijn naam is Margo Luten

Verkoopster

Eindelijk mijn profiel
Mijn naam is Margo Luten
Ik ben 60plus
Ben getrouwd
Heb 2kinderen
Een dochter van 33jaar
Een zoon van 25jaar
Mijn hobby’s zijn lezen lekker jatsen met manlief of met mijn dochter
Weekendjes weg vind ik heel leuk
Wandelen in de natuur
Kortom ben echt een levensgenieter.
Ook schilderen op doek vind ik erg leuk om te doen
Vooral mijn passie ligt toch wel op modegebied,waar ik altijd werkzaam in ben geweest
Mijn roots liggen vooral bij verkoop van kinderkleding
Daarom ben ik ook blij dat ik in zo’n mooie zaak met een leuk team mag werken.
Daarna wil ik lekker genieten van mijn welverdiende pensioen samen met mijn man.

Lani

Mijn naam is Lani

Verkoper

Hallo allemaal,
Ik ben Lani en ben 22 jaar oud, naast dat ik haren aan huis doe ben ik hier pas
begonnen met werken en heb het hier helemaal naar mijn zin!
Hier komen namelijk de leukste kinderen voor de aller leukste kleren shoppen!
Hier gaan ze altijd naar huis met een big smile van oor tot oor weg met een lekkernij🍭
Wie weet dat ik jullie snel een keer zie

Groetjes Lani 🥰