Foto's: CindyBe Fotografie

Dit is ons professioneel team

Nathalie Cremers

Mijn naam is Nathalie

Eigenaar Stoer en Zo

Ik ben Nathalie Cremers 43 jaar jong, moeder van drie kinderen Robin van 19, Youp van 15 en onze meest speciale zoon Thys van 13. Thys is meervoudig gehandicapt. Na 19 jaar te hebben gewerkt in de zorg ben ik in November 2013 het diepe ingesprongen en dit avontuur begonnen en wat ben ik blij dat ik gesprongen ben…… zakenvrouw spelen is mij niet totaal vreemd ik kom uit een ondernemersgezin en ben hier met hard meewerken mee groot geworden. Inmiddels is sittard 4 stoerenzo zaken rijker en zal ik jullie alvast verklappen dat ik niet van stil zitten houd! Wat ik belangrijk vind is een team dat er voor staat en dat klanten naar buiten gaan met een eerlijk advies . T totaalplaatje vormt namelijk mijn visitekaartje! Wat mijn echte passie is…… dat is de communietijd! Communie 2018 heb ik 426 kindjes de dag van hun leven mogen laten beleven in een door ons met zorg samengestelde kledingset. Ik hoop dit samen met mijn man Nick nog vele jaren te kunnen voortzetten dat kan uiteraard niet zonder jullie! Ik sta dan ook altijd open voor zowel positieve als negatieve feedback.

Nick Cremers

Mijn naam is Nick

Eigenaar Stoer en zo

Hoi ik ben Nick Cremers, getrouwd met Nathalie en samen zijn we eigenaar van Stoerenzo. We hebben drie kinderen; Robin, Youp en Thys. Beiden delen we onze passie voor kinderkleding, waarbij mijn voorkeur zeker uitgaat naar stoere trendy kleding voor boys. Adviseren, meedenken en enthousiasmeren op een leuke, spontane en eerlijke manier zie ik als belangrijk punt in de verkoop, waarbij de omgang met je klanten je de juiste voldoening geven. Verder ben ik ontzettend trots op mijn vrouw, over hoe zij het inzicht, durf en de drive heeft om Stoerenzo nog verder te brengen dan waar we nu staan. Eveneens ben ik zeer trots en tevreden op onze collega’s, want we doen het als team samen, en zolang we dat blijven uitstralen gaan we een mooie toekomst tegemoet. Tot gauw bij Stoerenzo.

Kyona Lacroix

Mijn naam is Kyona

Verkoopster

Ik ben Kyona Lacroix en 20 jaar oud. Ik volg op het HBO de studie Social Work. Mijn grootste hobby is voetballen. Ik voetbal bij Bekkerveld in Heerlen. Daarnaast werk ik nu 1 jaar met veel passie en plezier bij Stoer EnZo. Het is uitdagend werk om ervoor te zorgen dat groot en klein met een lach op hun gezicht en een tas met kleren de winkel verlaten. Samen met mijn collega’s zorgen we voor een relaxte sfeer in de winkel en dat onze modellen stralen op de foto’s. Mijn kun je vooral op donderdagmiddag/avond en zaterdag in de winkel vinden.
Hopelijk tot snel !

 
 
Marjo Goossens

Mijn naam is Marjo

Verkoopster

Ik ben Marjo Goossens ben 55 jaar oud. Ik heb een dochter en ze is 28 jaar oud. Ik ben zeer trots op mijn Harley Davidson motor waar ik heel graag leuke tour ritjes mee maak. Ik doe heel graag in de tuin werken maar mijn allergrootste uitdaging is werken met kinderen. Mijn vader zei altijd:” jij trouwt met een boer en krijgt 11 kinderen. Nou 11 kindertjes heb ik nooit gekregen maar ik mag wel werken in de stoerste winkel v Sittard waar de allerleukste kinderen komen. En dit is zoooo leuk. Verder ben ik liefhebster v antiek en brocante. Ik verheug me erop jullie te ontmoeten in onze winkel in Sittard. Dikke knuffel 🤗

Karien Salden

Mijn naam is Karien

Verkoopster

Mijn naam is Karien Salden. Ik ben 57 jaar en de “oudste” van het team…
Ik heb 2 zonen van 27 en 24 jaar die beiden niet meer thuis wonen. Mijn grootste hobby is kalligrafie. Hiervoor reis ik vaak naar het buitenland waar ik cursussen volg.
Ik vind het super dat ik bij Stoerenzo mag zorgen voor de kleinste klantjes. Ik ben vaak te vinden in de baby-winkel om ook de allerjongsten te voorzien van een stoere look en opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen te helpen met het uitzoeken van cadeautjes!
Jullie zijn allemaal meer dan welkom.
Tot gauw…

Bianca Haan

Mijn naam is Bianca

Verkoopster

Hoi hoi… Ik ben Bianca Haan, 48 jaar en werk sinds 2,5 jaar bij Stoer en Zo. De eerste 2 jaar werkte ik alleen op de Outlet nu werk ik allround. Mijn passie is werken met kinderen. Van kinds af aan ben ik al in de weer met kleine kinderen. Het stond voor mij ook vast dat ik jong moeder wilde worden. Ik heb een zoon van 26 en een dochter van 21. Het werken met kinderen is gewoon geweldig. Het is dan ook vaak Pret bij mij in de Outlet! Kinderen kunnen naar hartelust spelen terwijl papa en mama op hun gemak kunnen rondsnuffelen. De kleding van Stoerenzo is heel divers en de keuze is reuze. Met trots laten groot en klein zich stylen door ons team. En die snoetjes daarna, daar doe je het allemaal voor!! Trots zetten we ze nog ff op de foto en vrolijk huppelen ze met hun tas naar buiten. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, want wat is er nu leuker dan met al die lieve kleine spontane modelletjes in de weer te zijn. Graag tot ziens bij Stoer en Zo.

 

Esther Widdershoven

Mijn naam is Esther

Verkoopster

Hoi ik ben Esther Widdershoven 49 jaar, getrouwd en heb 2 dochters van 26 en 22 jaar. Ik ben de nieuwkomer in het team en vind het ontzettend leuk dat ik bij Stoer en Zo mag werken. Waar ik kinderen mag kleden in Stoere, hippe en trendy kleding. Ik zie jullie dan bij Stoer en Zo.

Youp Minkenberg

Mijn naam is Youp

Verkoper

Ik ben Youp Minkenberg en ben 15 jaar oud. Ik zit op het graaf huyn college in leerjaar 3. Mijn grootste hobby is tennis daarnaast vind ik het ook leuk om iets af te spreken met vrienden. Ik werk sinds begin zomervakantie bij de outlet van Stoer en Zo met mijn collega, maar buiten het werk goede vriend rik brouwer. Ik werk op alle zaterdagen van 10:00 tot 17:00 wat altijd heel leuk en ook gezellig is.
Hopelijk tot snel.

 

Katja Van Straeten

Mijn naam is Katja

Verkoopster

Mijn naam is Katja Van Straeten, 45 jaar jong en woon samen met mijn man en 4 kinderen in het mooie Obbicht. Ik ben een bezige bij die altijd druk is met van alles in en om het huis. sinds september 2018 maak ik deel uit van het leuke team van Stoer en Zo Dit doe ik met heel veel passie en plezier. Ik kijk er naar uit u te mogen helpen in een van de winkels van Stoer en Zo.

Rik Brouwer

Mijn naam is Rik

Verkoper

Mijn naam is Rik Brouwer, ik ben 17 jaar jong.
Ik studeer verkoopspecialist op het Leeuwenborgh college in Maastricht. Naast school vind ik het heel leuk om als verkoper bij Stoer en Zo te werken, dit al ruim 3 jaar. Mijn hobby’s zijn tennissen en leuke dingen doen met mijn vrienden. Bij Stoer en Zo werk ik met verschillende mensen dat maakt het werk nog leuker en daarom hoop ik ook jou binnenkort in de winkel te zien!!!

Robin Meijers

Mijn naam is Robin

Verkoper

Mijn naam is Robin Meijers, ik ben 23 jaar oud en ben nog student aan de Zuyd hogeschool. Het werken bij Stoer en Zo Boys vind ik leuk omdat iedere werkdag anders is. Ik vind het uitdagend om een outfit samen te stellen die past bij de smaak van onze stoere klanten. Ik hoop jullie graag te zien in de winkel!